NDIQNI DREJTPËRDREJT

Ndiqni drejtpërdrejt aktivitetet zgjedhore të koalicionit “Mundemi”!

Për ne shëndeti i qytetarëve është në vend të parë. Të gjitha ngjarjet organizohen sipas protokolleve për mbrojtje prej koronavirusit.

Na ndiqni në rrjetet sociale!

YouTube Facebook

KARAVAN QENDROR,
TRIBUNA QYTETARE

24.06.2020

 • Strumicë 19:00 ч.
 • Vinicë 20:30 ч.

25.06.2020

 • Ohër 19:00 ч.
 • Butel 20:30 ч.

26.06.2020

 • Veles 19:00 ч.
 • Krushevë 20:30 ч.

27.06.2020

 • Qendër 19:00 ч.
 • Kërçovë 20:30 ч.

28.06.2020

 • Kumanovë 19:00 ч.
 • Sveti Nikollë 20:30 ч.

29.06.2020

 • Gjevgjeli 19:00 ч.
 • Haraqinë 20:30 ч.

30.06.2020

 • Tetovë 19:00 ч.
 • Berovë 20:30 ч.

01.07.2020

 • Strugë 19:00 ч.
 • Zhelinë / Çegran / Vrapçisht 20:30 ч.

02.07.2020

 • Koçan 19:00 ч.
 • Aerodrom 20:30 ч.

03.07.2020

 • Gazi Babë 19:00 ч.
 • Tearcë 20:30 ч.

04.07.2020

 • Kriva Pallankë 19:00 ч.
 • Dibër 20:30 ч.

05.07.2020

 • Çair 19:00 ч.
 • Probishtip 20:30 ч.

06.07.2020

 • Shtip 19:00 ч.
 • Gjorçe Petrov 20:30 ч.

07.07.2020

 • Gostivar 19:00 ч.
 • Dellçevë 20:30 ч.

08.07.2020

 • Prilep 19:00 ч.
 • Mavrovë dhe Rostushë 20:30 ч.

09.07.2020

 • Shuto Orizarë 19:00 ч.
 • Demir Hisar 20:30 ч.

10.07.2020

 • Manastir 19:00 ч.
 • Karposh 20:30 ч.

11.07.2020

 • Kavadarë 19:00 ч.
 • Jegunovc 20:30 ч.

12.07.2020

 • Kisella Vodë 19:00 ч.
 • Resnjë 20:30 ч.