80%
të kapitujve për integrimin në BE do i

2
miliard euro nga fondet evropiane

6
kalime
kufitare të reja

Siguria jonë kombëtare dhe siguria asnjëherë nuk kanë qenë në nivel më të lartë. Tani jemi anëtarë të aleancës më të fuqishme në botë – NATO-s. Asnjëherë më nuk do të jemi vetëm dhe të pambrojtur. Kjo do të thotë ardhmëri e sigurte për të gjithë ne dhe për të gjithë fëmijët tanë dhe zhvillim ekonomik të shpejtë të garantuar. Investime të reja, vende pune të reja dhe paga më të larta për të gjithë.

Anëtarësimi në NATO është bileta hyrëse për në BE.

Po fillojmë negociatat, jemi duke e evropianizuar vendin!

Deri në vitin 2024, do të hapim 80% të kapitujve për integrim në BE.

Nga fondet europiane sigurojmë 2,5 miliard euro për Maqedoninë e Veriut. Më shumë para për ballafaqimin me krizën nga korona, për ekonominë e re vendase, për agjendë të gjelbër, energji, konkurrencë, investime kapitale, bujqësi, kanalizime rrugë dhe ujësjellës. Para evropiane për standarde evropiane në shtëpi.

Paratë evropiane për zhvillimin e Prespës.

E modernizojmë ushtrinë sipas standardeve botërore. Fitojmë qasje në treg në vlerë prej 4 miliardë eurosh.

 

MUNDEMI EDHE MË SHUMË EDHE MË MIRË!